Serviciu gratuit VPN cu 100GB lunar si adresa IP din USA

Hostizzle este un serviciu nou VPN care ofera conturi cu 100 Gb rata de transfer lunar care ar trebui sa fie suficient pentru marea majoritate a utilizatorilor de internet. Serviciul functioneaza pe un server cu port de 1Gbps si cu adrese IP din US. 

Daca doriti latime de banda mai mare va trebui sa va upgradati contul: pentru 2.36$ veti mai primi inca 350 Gb latime de banda si pentru 5 $ le luna veti primi transfer nelimitat.

Hostizzle foloseste un client Open VPN care poate fi downloadat de aici: OpenVPNClient . Open VPN este mai sigur decat PPTP pe care marea majoritate a furnizorilor de VPN il folosesc.  


Pasul 1. Mergeti la Hostizzle download page si introduceti adresa de email pentru a va genera codul unic de OpenVPN.
Pasul 2. Accesati “Get VPN codes” care va deschide si va downloada un fisier zip care contine cheia.
Pasul 3. Dezipati continutul arhivei in directorul OpenVPN/config. Pe un calculator cu Windows acesta ar trebui sa fie in C:\Program Files\Open\Config.
Pasul 4. Rulati clientul OpenVPN,apoi click dreapta pe icoana si selectati Connect. Clientul VPN se conecteaza automat si ruteza tot traficul IP prin conexiunea sigura. Mergeti la Hostizzle download page si introduceti adresa de email pentru a va genera codul unic de OpenVPN.

Certificatul este valid timp de 30 zile. Dupa aceasta trebuie sa revenit la Hostizzle.com pentru a genera un nou cod VPN.

Important! Ca la orice nou serviciu lansat trebuie sa aveti grija. Sfatul meu este sa nu folositi serviciul pentru logarea pe nici un fel de site-uri care implica introducerea de informatii personale (nume, adresa, adresa email, parole, etc.)

[Hostizzle]


Inscrieti-va mai jos pentru a primi stiri despre cum va puteti ascunde adresa IP:

Adresa mail:    

by FeedBurner


Alte articole pe aceeasi tema:

No related posts.


Subscribe without commenting


Leave a Reply

Note: Any comments are permitted only because the site owner is letting you post, and any comments will be removed for any reason at the absolute discretion of the site owner.