Expat Shield – VPN UK gratis pentru deblocare site-uri UK restrictionate (BBC iPlayer, ITV palyer, Channel 4, Spotify)

AnchorFree, furnizorul popularului Hotspot Shield a lansat un nou serviciu gratuit VPN care este capabil sa deblocheze BBC iPlayer si Spotify. 

Noul serviciu denumit Expat Shield permite utilizatorilor ca creeze conexiuni VPN cu servere din Marea Britanie. De asemenea serviciul ofera anonimitate online si ofera protectie impotriva pachetelor directionate prin conexiuni incriptate (HTTPS).

Expat Shield este disponibil pentru Windows XP/Vista/7. Programul instaleaza un client VPN prin care utilizatorii pot rapid sa se conecteze si sa se deconcteze de la serverul VPN. Expat Shield este compatibil de asemenea cu editia Windows pe 64 biti.

Asa cum probabil stiti de la Hotspot Shield, Expat Shield este gratuit, dar afiseaza bannere publicitare in partea de sus a paginii.

Important! Asigurati-va ca deselectati optiunea de instalare a Toolbar-ului care nu este necesar pentru ca acest VPN gratuit sa functioneze. 


Inscrieti-va mai jos pentru a primi stiri despre cum va puteti ascunde adresa IP:

Adresa mail:    

by FeedBurner


Alte articole pe aceeasi tema:

No related posts.


Subscribe without commenting


Leave a Reply

Note: Any comments are permitted only because the site owner is letting you post, and any comments will be removed for any reason at the absolute discretion of the site owner.