A fost lansat Hide-IP-Tools.com

Dupa lansarea e-book-ului, “Protect Your Privacy Now!”, How-to-hide-ip.info lanseaza un nou proiect si anume Hide-IP-Tools.com. Acest site cuprinde o colectie de tool-uri pentru ascuns IP-ul, pentru fiecare dintre acestea existand cel putin un review pe How-to-hide-ip.info sau Ascunde-ip.ro.

De ce un nou site?

Cei care citesc acest blog sau How-to-hide-ip.info in mod regulat, stiu de existenta paginii de Unelte respectiv Hide IP Tools. Acolo sunt listate mai mult de 30 de aplicatii care pot fi folosite pentru securizarea conexiunii la internet si pentru obtinerea anonimatului dar ceea ce lipseste sunt opiniile utilizatorilor cu privire la aceste tool-uri.

Hide-IP-Tools.com este raspunsul necesitatii de a gasi usor toate instrumentele de acest fel intr-un singur loc pe de o parte iar pe de alta parte de a afla ceea ce spun utilizatorii despre acestea.

hide-ip-tools

Ce gasesti pe Hide-IP-Tools.com?

In acest moment exista pe site o lista de apromativ 20 de produse dar aceasta lista este intr-o continua actualizare. Pe pagina de index vei gasi cele mai populare tool-uri evaluate in fuctie de review-urile primite, fiecare produs putand fi evaluat din punct de vedere al pretului, vitezei si suport-ului.

Daca stii un produs de ascuns IP-ul care nu apare pe site poti trimite o notificare folosind pagina Suggest Tool si va fi adaugat in cel mai scurt timp posibil.

De ce ar trebui sa faci un review produselor?

Hide-IP-Tools.com se bazeaza pe review-urile utilizatorilor. Daca utilizatorii nu isi impartasesc parerile atunci acest site devine inutil. De ce sa postezi un review despre un instrument folosit de tine? Foarte simplu: pentru a-i ajuta pe ceilalti.

[Hide-IP-Tools.com]


Inscrieti-va mai jos pentru a primi stiri despre cum va puteti ascunde adresa IP:

Adresa mail:    

by FeedBurner


Alte articole pe aceeasi tema:

No related posts.


Subscribe without commenting


Leave a Reply

Note: Any comments are permitted only because the site owner is letting you post, and any comments will be removed for any reason at the absolute discretion of the site owner.