Anomos – Client Anonim pentru BitTorrent

Anomos este un sistem de file sharing peer-to-peer dezvoltat pornind de la BitTorrent si care este capabil sa protejeze identitatea utilizatorilor prin intermediul unei retele avansate.

download-anomos1

Prin imbinarea mai multor tehnologii, Anomos foloseste o platforma cu ajutorul careia informatiile referitoare la cine este conectat sau fisierele downloadate sunt securizate.

Caracteristicile Anomos

  • Transfer anonim de fisiere. Dupa ce sunt trimise, pachetele sunt routate prin noduri intermediare si abia apoi ajung la destinatie.
  • Downloadarea cu Anomos este descentralizata — cel care downloadeaza primeste parti din fisierul solicitat din diferite surse, in mod similar cu BitTorrent-ul. 
  • Conexiunile cu Anomos sunt criptate End-To-End.

Ca multe sisteme ale Bit Torrent, Anomos se bazeaza pe un server centralizat pentru a initia downladarea. Daca te intereseaza mai multe detalii despre cum functioneaza Anomos poti citi explicatiile de pe blogul Anomos.

anomos_network

Pentru a concluziona, Anomos este un client anonim pentru BitTorrent. Acest produs este ideal pentru downloadul anonim de fisiere.

[Anomos]


Inscrieti-va mai jos pentru a primi stiri despre cum va puteti ascunde adresa IP:

Adresa mail:    

by FeedBurner


Alte articole pe aceeasi tema:

No related posts.


Subscribe without commenting


Leave a Reply

Note: Any comments are permitted only because the site owner is letting you post, and any comments will be removed for any reason at the absolute discretion of the site owner.